GIBCA Extended

GIBCA Extended

Gränsöverskridande, nyfiket och vågat presenterar Panncentralen Galleri Mariestad ett antal utställningar om sexualitet, genus, distraktion mellan det inre o yttre, hur skapa ljud. I ”Barn som Curator” hänger vi om utställningar, i workshop leker vi med fotot, kameran, animation, leksikonlekar och i performance undersöks mötet mellan identiteter o verkligheter.

Kulturdebatter och seminarier i ”Rundgång”.  Vi inkluderar det offentliga rummet till möten mellan olika sociokulturella grupper åldrar och frågar oss vad är konst? vad är genus? vad är identitet? Ett samarbetsprojekt tillsammans med Skövde, Lidköping, Tidaholm, Trollhättan/Vänersborg för att stärka kulturklimatet i vår regiondel. ”Rundgång” är internationellt och har i mångfald av uttryck som vänder sig till olika kulturer och till olika identiteter!

Inviger gör Mariestads dragspelsklubb den 7 september kl 12.00.

För ytterligare information, klicka här: kalendarium GIBCA Extended

 

 

Kategorier: