Konstresa till Skåne och Danmark

20160721_131617 Årets konstresa går till Louisiana i Danmark. Vi startar onsdag morgon kl. 07.15 från Panncentralen. En fikapaus utanför Kungsbacka ger oss en behövlig bensträckare. sammanlagt är vi tio deltagare. Med två bilar ställer vi färden vidare till Helsingborg och Knutpunkten. Med båt, tåg är vi så framme till Louisiana kring kl. 13.00. En behövlig lunch och därefter har vi fritt strövtåg bland de stora konstnärernas verk. En solig onsdag ger tillfälle till att njuta av den fantastiska parkmiljön. Tillbaka till Helsingborg ser vi så sommarfarsen på Fredriksdals teater med Eva Rydberg.

Kl. 22.00 når vi vår övernattning på Villa Thalassa.

Kommande morgon efter frukostbuffé ställer vi färden till Wanås Skulpturpark i Knislinge. Torsdag var om än varmare än onsdagen blev. En fantastisk resa som alla var mycket nöjda med.

Tack för en fin sommarupplevelse önskar styrelsen.

Kategorier: | | | |